Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 95 km

Mannen met gestolen elektriciteitskabel

Toegevoegd: 23-10-2009, 19.10 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal van elektriciteitskabel.


Agenten zetten rond 02.00 uur op de Nieuwe Postweg een personenauto aan de kant om deze te controleren. Achter het stuur zat een 35-jarige man uit Bergen op Zoom, naast hem zat een 23-jarige man uit de gemeente Tholen. Op de achterbank lag een flinke hoeveelheid elektriciteitskabel, deels afgedekt met een doek.

Op de vraag hoe ze daar aan kwamen, verklaarden ze dat ze de kabel hadden gevonden op de Oesterdam. Omdat dit niet geloofwaardig overkwam, werden beide mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Tholen. Uit navraag bleek dat de 35-jarige man niet in het bezit was van een rijbewijs.

Ook de personenauto werd overgebracht naar Tholen voor nader onderzoek. In de auto werden een stroomstootwapen en inbrekerswerktuigen aangetroffen. Deze goederen zijn in beslaggenomen. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal zijn beide mannen vanmiddag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (24-10-2009 om 19:26)
En wat is traks de straf of boete !! 1 paar dagen werkstraf e n 100 euro boete. Enm voor hoeveel is de schade en wat hebben ze nog meer op hun kerfstok
Rien (24-10-2009 om 08:31)
"In vrijheid gesteld". Een dief hoorde toch altijd in de gevangenis?
Tsjonge (23-10-2009 om 21:33)
Tsjonge, moet je kijken zeg, 35 jaar en jatten als de raven. Met hun vieze poten aan andermans zuur verdiende spullen zitten, en er zelf niet voor willen werken. Jammer dat ik deze armzalige stumperds niet gesnapt heb, want nu zijn ze weer vrij. Het had zo mooi kunnen zijn als ik ze had betrapt
Cookie-instellingen beheren