Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 222 km

Treinverkeer stil na fatale botsing

Toegevoegd: 25-10-2009, 17.43 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Het treinverkeer tussen Kruiningen-Yerseke en Middelburg is gestremd als gevolg van een aanrijding tussen een persoon en een trein.


De fatale botsing deed zich rond 17.35 uur voor bij een overgang in de buurt van Kapelle. De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen maar volgens de politie kon het slachtoffer niet meer geholpen worden. De politie gaat uit van een zelfdoding.

Spoorwegbeheerder Prorail geeft aan dat de vertraging voor treinreizigers oploopt tot meer dan 60 minuten. Naar verwachting wordt de dienstregeling tussen 19.00 en 20.00 uur weer hersteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (27-10-2009 om 22:32)
Ik zat in deze trein.vIk wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe
Een medewerker Emergis (27-10-2009 om 14:59)
Jammer dat zoveel mensen zo snel oordelen. Moet je eerst zelf goed in de shit hebben gezeten, voor je je kunt verplaatsen in het lot van een ander? Denk toch eens na voor je een reaktie plaats. Ouders, familie en bekenden, heel veel sterkte in de komende moeilijke tijd.
Mo (27-10-2009 om 08:27)
Bij deze wens ik familie & vrienden heel veel kracht toe om dit verlies te verwerken en een plekje te geven. Heel schokkend als dit nieuws thuis komt, ook ons is het overkomen. Voor de medewerkers van de trein veel sterkte met het verwerken van dit trauma! Ook al kende ik je niet, rust zacht.
Mar. (26-10-2009 om 23:47)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden! En voor de mensen die in die trein zaten en vooral voor de Machinist van de trein.. Toch kan ik er heel kwaad om worden dat iemand dat op zo'n manier doet. Al die onschuldige mensen die er getuige van zijn...
T (26-10-2009 om 23:32)
@Han Verbrugge, Knap dat u iets over uw zoon plaatst. Ik wens u en uw familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Jullie hebben dat nodig. Uw zoon zal zijn rust krijgen. Het is zijn keus en heeft niet anders gekund, respecteer die keuze. Ik weet waar ik over praat, zelf mee gemaakt. Sterkte.
Edje (26-10-2009 om 23:13)
Dit is natuurlijk erg triest. Sterkte voor de nabestaanden en voor de machinist en andere betrokkenen. Toch vind ik het een erge manier om uit het leven te stappen. Niet alléén de nabestaanden hebben het nu zwaar maar ook nog andere mensen lkopen zo een trauma op.
Cookie-instellingen beheren