Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man slaat en bedreigt vriendin

Toegevoegd: 26-10-2009, 21.38 uur
Door: Roland de Jong
OOSTKAPELLE - In Oostkapelle heeft een man vanochtend zijn vriendin geslagen en bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.


De man, afkomstig uit de gemeente Veere, heeft inmiddels een huisverbod opgelegd gekregen. Hij was rond 09.30 uur een pand in het dorp binnengegaan. Daar vonden de mishandeling en de bedreiging plaats.
 
De politie rukte met diverse eenheden uit en kon de man ter plekke aanhouden. De man is in verzekering gesteld. De vrouw en het kind zijn door de politie meegenomen naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miss 1989 (28-10-2009 om 20:45)
Schandalig!! Een persoon mishandelen en bedreigen met een wapen die zwakker is.... Zo'n iemand moeten ze opsluiten in Emergis! Deze man heeft zeker geen respect voor vrouw en kind! Een wapen is geen speelgoed !
Bart K. (27-10-2009 om 21:41)
En ik mag hopen dat deze mevrouw aangifte van huisvredebreuk, bedreiging en mishandeling heeft gedaan?
Thera (27-10-2009 om 21:25)
Sterkte voor beiden. Hieraan is veel leed aan voorafgaand al is het op eigen manier,
Cookie-instellingen beheren