Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Gewonde bij botsing in Vlissingen

Toegevoegd: 27-10-2009, 21.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Dinsdagmorgen rond 08.00 uur zijn twee personenauto's met elkaar in aanrijding gekomen op de Weyevlietweg in Vlissingen.

Een 28-jarige bestuurder uit Vlissingen reed in de richting van de Sloeweg en haalde een andere auto in net voor een T-splitsing. Een 32-jarige bestuurder, eveneens uit Vlissingen reed op dat moment de Weyevlietweg op richting Nieuwe Zuidbeekseweg.


Bij de aanrijding die toen ontstond raakte een 27-jarige passagiere van een van de auto's gewond. Zij is met een gebroken neus per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther (28-10-2009 om 15:42)
Ja nu snap ik waarom de zorg polissen volgend jaar weer duurder worden. Als je nu ook al een ambulance laat uitrukken voor een gebroken neus is het eind wel erg ver te zoeken.
Division (28-10-2009 om 00:49)
Dat krijg je er van als je ongeduldig bent en gaat inhalen bij een kruispunt..
Cookie-instellingen beheren