Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 15 km

Wijkagent weer terug in Zeeland

Toegevoegd: 01-11-2009, 13.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op verschillende plaatsen in Zeeland keert de wijkagent weer terug. Dit is onder andere het geval in Vlissingen en Renesse.


Met de wijkagent krijgen ondernemers en inwoners weer een direct aanspreekpunt. Ook elders in de provincie zal de wijkagent terugkeren.

Omdat nog niet alle wijkagenten zijn benoemd wil de Zeeuwse politie nog geen volledig inzicht geven in op welke plaatsen de wijkagent zal terugkeren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DE BARON (2-11-2009 om 16:21)
Joepie! kunnen de agenten eindelijk die vervelende hangjongeren in de kraag grijpen als die gaan treiteren en de buurt terroriseren.
Anoniem (2-11-2009 om 10:16)
Juist Theo, met jou ben ik het ook eens eerst eens denken om de eigen mensen hier want waar wij allemaal geld instoppen is onnodig maar wij moeten wel langer door gaan werken en wijkagent ja ik moet het nog maar zien ze durven wat tegen een klein groepje maar voor een grote groep zijn ze bang..
Theo (2-11-2009 om 00:42)
@Tja Dan versta je kennelijk geen goed Nederlands. Ik zeg bezuinigen/afschaffen van ontwikkelingshulp en dat geld wat je daarmee uitbespaard (miljoenen, zo niet miljarden!) besteden aan nuttigere dingen zoals de politie en inderdaad terrorismebestrijding. Afrika is al 50 jaar bodemloze put.weg geld
Francois (1-11-2009 om 20:37)
Wijkagenten hebben een hele goede inbreng in een wijk als het gaat om leefbaarheid en probleemaanpak. Wijkagenten zijn bijna full continu bezig om problemen in een wijk in kaart te brengen zodat de wijkagent de collega's daarvan op de hoogte kunnen bregen.
Tja (1-11-2009 om 19:35)
@ theo: je schreeuwt hard maar zegt niks. Terrorismebestrijden is het meeste doeloze wat je kan verzinnen.Als wij is wisten hoeveel miljoenen dat kost om ze zogenaamde terroristen te pakken Whatever, ojaw wijkagent erbij lijkt me ook niet slecht. Heeft alleen niks met afrika te maken.
Hadassa schuurman (1-11-2009 om 17:15)
nou hier waar ik woon is het vrij rustig ik hoop dat dat zo blijvt maar dat de boel eenbeetje in de gaten gehouden word kan geen kwaad hoor door een wijk agent
Cookie-instellingen beheren