Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man slipt door Terneuzen

Toegevoegd: 01-11-2009, 16.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Van een 31-jarige man uit de gemeente Terneuzen is vannacht omstreeks 04.00 uur het rijbewijs ingevorderd. De man vertoonde nogal opvallend rijgedrag en trok daarom de aandacht van surveillerende agenten van de Zeeuwse politie.


Hij gaf enorm veel gas bij het optrekken en slipte de Scheldekade op. Op dat moment stonden de agenten op hun fiets in de Nieuwstraat. Zij hebben de man aangesproken op zijn rijgedrag en vroegen daarna een legitimatiebewijs. De man kon noch een legitimatie tonen, noch een rijbewijs. Hierop is hij aangehouden.

Op het politiebureau moest de man een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat hij teveel drank op had om een voertuig te mogen besturen. Hij blies bijna drie keer teveel. Hierop kon de man zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Flappie (2-11-2009 om 16:19)
Deze man alleen nog maar laten rijden tijdens de kermisdagen, in een botsautotje.
Jan (1-11-2009 om 18:35)
Deze "heer" de eerste 3 jaar zijn rijbewijs niet terug geven en daarna weer examen laten doen. Met drank achter het stuur kan niet hard genoeg aangepakt worden.
Weggebruiker (1-11-2009 om 16:33)
Rijbewijzen van drankgebruikers voor minimaal 2 jaar invorderen. Als er geld is om te drinken is dat er ook om je door een taxi te laten vervoeren. Gewoon helemaal geen alcohol in het verkeer!
Cookie-instellingen beheren