Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 267 km

Man aangehouden na ongeval

Toegevoegd: 01-11-2009, 16.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Een 60-jarige man uit Axel is vanmorgen aangehouden nadat hij een eenzijdig ongeval had veroorzaakt.

Omstreeks 09.45 uur vanmorgen kwam er een melding bij de Zeeuwse politie binnen dat er een personenauto op zijn kop in de sloot lag. Agenten zijn gaan kijken en toen bleek gelukkig dat er niemand meer in het voertuig zat. De auto is uit de sloot gehaald door een takelbedrijf. In de auto troffen de agenten papieren aan van de vermoedelijke eigenaar.


De man is opgezocht in zijn woning. De agenten belden aan, maar er werd niet opengedaan. Omdat de man, als gevolg van het eerdere ongeval, wel eens in slechte conditie zou kunnen verkeren is de deur door de agenten opgebroken. De man werd binnen in de woning, gezond en wel aangetroffen. Hij is overgebracht naar het bureau waar bleek dat hij nog 47 boetes had openstaan. In totaal was het bedrag dat hij niet betaald had ongeveer 6500 euro.

Dit kon de man niet betalen en hij zou overgebracht worden naar een politiecel in Torentijd. Tijdens het afleggen van een verklaring kreeg de man ineens enorme last van hoofdpijn en voor hem is een ambulance gewaarschuwd. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis, daarna zal hij toch echt de cel in moeten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Knoekie (2-11-2009 om 16:17)
Hoofdpijn? de ziekte van Heineken zal men bedoelen, wat een sukkel!
Anoniem (2-11-2009 om 09:51)
Ik zou ook hoofdpijn krijgen als ik hoor dat ik 6500 euro aan boetes staan heb,
Francois (1-11-2009 om 20:20)
47 boetes openstaan, weet niet of ze onheroepelijk zijn maar dat wordt wel effe zitten denk ik. Dat hij niet eerder is opgepakt vind ik vreemd, uit het bericht lijkt het of hij gewoon een vaste woon of verblijfplaats heeft, maar goed sommige mensen weten vaak de dans te omspringen.
Adje (1-11-2009 om 19:13)
Enorme last van hoofdpijn, en enorme schuldgevoel zeker?
Cookie-instellingen beheren