Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 167 km

Politie brengt gestolen scooter terug

Toegevoegd: 02-11-2009, 12.12 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft maandag een scooter teruggebracht naar zijn eigenaar die kort daarvoor was gestolen.


Maandag rond 03.00 uur kreeg de politie een melding dat er ter hoogte van een speelveldje aan de Assumburg een scooter onbeheerd stond. Door agenten werd in de omgeving gezocht naar personen maar zij troffen niemand aan.

Uit navraag van het kenteken bleek dat de scooter niet als gestolen stond gesignaleerd. De scooter zou kort daarvoor zijn gestolen uit de voortuin van een woning aan de Bonenburg. De eigenaar was erg blij dat hij zijn scooter weer terug had.

 
 
Dit is overigens al de vierde scooter die binnen een week werd gevonden en door de politie werd teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
X (3-11-2009 om 17:38)
Iemand nog een tip over de petrol blauwe Yamaha Jogg scooter van mijn zoon die gisteravond 2/11 20h00 werd gestolen in Bossenburg. Het is de tweede die gestolen is binnen 8 mnd. Ondanks dat ze op slot stonden. Het is niet meer "waar gaat het toch naartoe" het is waar we we middenin zitten.
Beschoten poes (3-11-2009 om 11:18)
Wat kom jij met je zogenaamde opbouwende kritiek. ik kan me herinneren, dat nederlanders zijn opgepakt voor diefstal van een scooter.
Marjolijn (2-11-2009 om 21:55)
De scooter was van mijn vriend!. De politie zei tegen ons dat ze iemand hadden aangehouden op de scooter zelf.. Dus ik begrijp het niet helemaal!! Maar goed. We zijn blij ondanks we vanacht uit ons bed gebeld werden, en we hem nog niet eens gemist hadden, dat we hem toch terug hebben!.Super!
TT (2-11-2009 om 21:42)
Overal waar veel gestolen word, moeten ze gewoon extra polities of burgerwachters neerzetten. doen de burgers ook een keer wat nuttigs in plaats van alleen maar klagen, burgerwachters is ook nuttig
Eric (2-11-2009 om 17:52)
Mijn scooter is ook gestolen op 13 september 2009 met het kenteken FS525-P. Mocht iemand die vinden in de buurt van Bossenburg graag mailen. Inmiddels ook een tip door gegeven aan de politie dat een persoon uit Blikkenburg ermee te maken heeft.
Nouja (2-11-2009 om 16:16)
Nou.....teruggevonden door de politie?? Dankzij eerlijke bewoners dan wel.... En dat voor zo'n "achterbuurt" ?? als Bossenburg... Niks petje af voor de politie...dat is strijken met andermans veren. Petje af voor de eerlijke bewoners die de melding hebben gedaan!!
Cookie-instellingen beheren