Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Actie tegen wapenbezit Middelburgse jongeren

Toegevoegd: 02-11-2009, 14.10 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Burgemeester Schouwenaar geeft dinsdag in Middelburg het officiële startsein voor het project 'Middelburg Loopt Wapenvrij'.


Doel van het project is het terugdringen van (steek)wapenbezit onder jongeren in Middelburg. Tevens is het de bedoeling bewustwording in gang te zetten over de gevaren van het dragen van een wapen. Het project is een initiatief van de politie en wordt uitgevoerd in samenwerking met gemeente, middelbare scholen in Middelburg en openbaar ministerie.
 
De start van de actie vindt plaats op het Calvijn College.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (2-11-2009 om 21:46)
Het probleem ligt alsnog niet bij de jongeren maar bij de ouders of verzorgers daarvan. Waarom denken mensen altijd zo raar over de jeugd? in plaats van te roddelen kan je ook hun mening is vragen. en succes met die actie. Greetz. TT
Reeferman (2-11-2009 om 18:44)
Er zijn mijns inziens helemaal geen problemen met wapens in Middelburg. Niet dat er met enige regelmaat iemand word neergestoken of zo.Als ik een mes bij heb komt die meerdere keren per week van pas. En daar heeft niemand last van.
Lissa (2-11-2009 om 17:38)
Je kan er van alles tegen doen maar da heb toch geen nut want je kan ze overal krijgen en die jongeren geven er toch nix om. Ze doen toch waar ze zin in hebben en die ouders hebben dan gewoon verkeerde opvoeding gegeven. Je word niet zo geboren als crimineel, moet je bij de ouders wezen..
Marinet (2-11-2009 om 16:37)
Een prachtig voorstel gezien de samen werking met politie en de gemeente,ik hoop dat ze slagen.
Dr.acula (2-11-2009 om 14:37)
En dan aan de oudere mensen geven,wat die met snelheid niet meer kunnen als ze berooft worden,is dan toch een beetje gelijke strijd afgeven. niemand van die gasten geeft een duur wapen aan de politie,het is een statussymbool en [verlenging van hun p...s]
Cookie-instellingen beheren