Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond door slik op de weg

Toegevoegd: 02-11-2009, 19.08 uur
Door: Roland de Jong
OOSTERLAND - Bij een eenzijdig ongeval op de Jonkersweg in Oosterland is vanmorgen een man gewond geraakt. Het ongeluk vond plaats door slik op de weg.


De 26-jarige man uit Zierikzee reed omstreeks 09.15 uur in zijn auto over voornoemde weg. Hij raakte op een gegeven moment de macht over zijn stuur kwijt, reed van de weg en kwam tot stilstand in een sloot. Hier heeft de man enige tijd het bewustzijn verloren.

De Zierikzeeënaar is door ambulancemedewerkers en de brandweer uit zijn auto gehaald. Het letsel van de 26-jarige viel gelukkig mee, hij kon, na behandeling, het ziekenhuis weer verlaten. De auto, die nagenoeg geen schade had, is getakeld door een takelbedrijf.

De oorzaak van het ongeval is waarschijnlijk slik op de weg. De veroorzaker van de modderige weg, een 45-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland, krijgt een proces-verbaal. Hij heeft na het ongeluk de weg schoongemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (4-11-2009 om 17:55)
Leuk al die reakties. maar uit eigen waarneming konstateer ik dat de boeren veelal het eigen erf direkt schoonmaken, maar wat daarbuiten ligt ja waar zul je je druk om maken. er wordt toch niet opgetreden door de instanties!
M (4-11-2009 om 12:57)
Nee hoor er moeten eerst weer 2 tot 3 doden vallen en dan gaan ze er pas over denken! net als hier in Goes bij de rotonde bij de poel. 2 meisjes DOOD gereden! Fantastisch gedaan met die lampjes enz! nu hopen dat het werkt. maar schouwen loopt dus weer achter zoals altijd!
M (4-11-2009 om 12:55)
We kunnen hier nou wel allemaal reactie plaatsen maar Balkenende leest het toch niet dus zal het NIET aan de wet aangevuld worden dat ze het op moeten ruimen! Van het weekend Auto lekker gewassen en op de terug weg weer zo smerig! boeren moeten niet zo bijdehand gaan doen gewoon opruimen die zooi!!
Ondernemer (4-11-2009 om 11:17)
Misschien dat de politie meer op dit soort dingen moet letten,en bekeuren ipv arme fietsers de eerste keer bekeuren als hun fiets niet in orde is.Omdat er slik op de fietsverlichting zit en ze niet zichtbaar zijn.Politie zeeland wordt wakker aub.
Mariëlle (4-11-2009 om 09:16)
@boer Nou kan je wel zo'n vreemde reactie neerzetten maar wanneer je zelf in de sloot terrecht zou zijn gekomen was je ook boos geweest dat het niet opgeruimd was. Ik vind gewoon dat ook de boer zijn verplichtingen na moet komen, had mij heel veel rug klachten gescheeld!!!
Boer (3-11-2009 om 20:53)
@dominic waarschijlijk bent u zelf geen boer dan zou u deze stomme praat niet uitslaan denk er nog maar eens aan als u de aardappelen schilt
Cookie-instellingen beheren