Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder opgevoerde brommer gewond

Toegevoegd: 02-11-2009, 19.10 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 16-jarige bromfietser heeft vanmiddag in Middelburg zijn pols gebroken bij een aanrijding met een auto.


De jongeman, afkomstig uit de gemeente Noord-Beveland, reed rond 14.00 uur over de Oude Vlissingseweg. Hij werd daar geraakt door een 58-jarige Middelburgse automobilist. De bromfietser kwam ten val. De ambulancedienst kwam ter plekke en het ambulancepersoneel heeft de jongen meegenomen naar het ziekenhuis.

De jongen verklaarde dat zijn brommer was opgevoerd. De politie heeft het voertuig meegenomen voor technisch onderzoek. De oorzaak van de botsing is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Voor kees (11-11-2009 om 18:33)
Kees. vroeger werden JOU brommers geprakt zij je, waarom dat? jij had dus zelf ook opgevoerde brommers? wat is er nou mis mee om je brommer op te voeren? eigen risico vind ik, met je auto kun je ook harder dan toegestaan en de keus is aan de bestuurder wat die ermee doet.
Jeffrey (4-11-2009 om 22:25)
Kees je bent gewoon gevoelloos persoon die zelf tegen een boom aan moet rijden. Rij zelf ook op een brommer die harder gaat dan normaal. Automobilisten doen ook foute dingen. Hoop niet dat jij een zoon krijgt als je ook wil dat die verongelukt op z'n brommertje..
MotoRob (3-11-2009 om 18:28)
Zo aan jullie reacties te lezen weet een ieder dat de meeste brommers opgevoerd zijn, dus hou ik het op een inschattingsfout van de automobilist en niet aan de snelheid waarmee de brommer reed, het fijt blijft dat hij over een voorrangsweg reed.
Eva (3-11-2009 om 18:24)
En de scooter rijder moet niet gelijk beoordeeld worden omdat automobilisten te lui zijn hun auto even in de 1e versnelling te doen en goed kijken of er iets aan komt
Eva (3-11-2009 om 18:20)
Als ik zo aan de reacties lees dan geloof ik dat het over het kruispunt bij de shell is gebeurt . daar ben ik zelf ook 2 jaar geleden met me scooter aangereden door een automobilist die mij geen voorrang gaf
Vitayalin (3-11-2009 om 18:05)
Iedereen die eens wat buiten de regels gaat mag je aanrijden van Kees, leren ze van immers. 99% van de mensen die de deur uitgaan is bij deze gewaarschuwd voor Kees. Werkelijk buiten proportioneel zo'n reactie. Ben nu 57 maar nog lang niet vergeten dat ik ook ooit 16 en verkennend was gelukkig.
Cookie-instellingen beheren