Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Politie vordert twee rijbewijzen in

Toegevoegd: 03-11-2009, 13.23 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Op de Europaweg-Zuid zijn dinsdagmorgen door de politie de rijbewijzen ingevorderd van twee automobilisten. De twee reden meer dan 50 kilometer per uur te hard.


Omstreeks 08.00 uur werd een 27-jarige Duitse automobilist aan de kant gezet. Een half uur later was het de beurt aan de 43-jarige automobilist uit de gemeente Goedereede.

Op de Europaweg-Zuid is 80 kilometer per uur toegestaan, beiden passeerden de laser met een snelheid van 130 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chauffeutrtje (5-11-2009 om 06:35)
Veiligheid in het verkeer is wel zo belangrijk,auto rijden is een kunst,maar iedere flapdrol kan hard rijden,gaspedaal diep intrappen nou eh geweldig hoor! maar rijden wat jou rijischool je heeft geleerd.anders heb ik spijt waar men z,n rijbewijs zo goedkop vandaan heeft.
Autobahn gebruiker (2) (5-11-2009 om 00:12)
Hou er wel rekening mee, als je daar harder dan 130 rijdt en er gebeurt iets, dan maak je geen verkeersovertreding, maar dan pleeg je een MISDRIJF. Degene die harder rijdt dan de advies snelheid is bij voorbaat al de verdachte veroorzaker. Google eens wat rond en zie wat voor straffen er op staan.
Autobahn gebruiker (1) (5-11-2009 om 00:12)
Subaru inpreza, jij weet waarschijnlijk niet eens welke kant je uit moet om in Duitsland te komen. Onzin dat verhaal van je. Op bijna alle Duitse snelwegen geldt een maximum van 120, rond steden vaak zelf maar 100! Er zijn maar een paar autobanen vrij, maar daar geldt een advies snelheid van 130.
Jaapiee (4-11-2009 om 13:14)
Weetje wat mij opval, dat er hier heel veel heilige boontjes zitten die nooit iets fout doen, ben benieuwd als hun eens te hard rijden en worden gepakt hoe ze dan reageren. Wan elke burger in nederland rij te hard, ik hoop gwn dat die grote mannen op dit artikel zelf eens gepakt worden
PK (4-11-2009 om 12:09)
Te hard is te hard, echter de controles zijn ondertussen wel doorgeslagen naar maf, daarbij komt dat op alle mogelijke manieren wordt getracht het verkeer te vertragen i.p.v. het vlotter te laten verlopen, hiermee kan men legitiem bekeuringen uitdelen.
Brandweerman (4-11-2009 om 10:32)
Subaru inpriza, Bij jou moeten ze er een snelheidsbegrenzer opzetten, of ga naar Duitsland wonen. Ik heb genoeg ongevallen meegemaakt waar we van die gekken als jij uit een wrak moesten knippen omdat ze met overdreven snelheid ergens een ongeval veroorzaakt hadden.
Cookie-instellingen beheren