Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 266 km

Fietser aangereden in Middelburg

Toegevoegd: 06-11-2009, 23.35 uur
Fietser aangereden in Middelburg
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de Torenweg in Middelburg is vrijdagmiddag een fietser lichtgewond geraakt.


Een 56-jarige automobilist uit de gemeente Borsele had de 13-jarige fietser uit de gemeente Middelburg rond 16.30 uur over het hoofd gezien bij de nieuwe rotonde op de kruising met de Nieuwlandseweg. Een botsing was het gevolg. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De jongen kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (8-11-2009 om 10:42)
Wat vervelend voor alle partijen, maar wat een prachtige reacties zeker van beide partijen. Wat knap van de 13 jarige slachtoffer dat hij dit zo mooi kan verwoorden zonder schuld uit te spreken. Jammer van een enkel vooroordeel wederrom.
Wim (8-11-2009 om 09:37)
Geef jongeren eens wat eerder/meer verkeersles. We moeten nu ook niet doen of de jongeren zo zielig zijn en niets kunnen...Kijk zelf ook uit je doppen. Ga in het weekend maar eens in de stad kijken, daar maken ze aardig wat klaar....
Vlissinger (7-11-2009 om 19:37)
Beterschap :) Het is er best netjes geworden..het is gewoon zo dat mensen zoals de oudere die al lang een rijbewijs hebben geen idee hebben hoe een rotonde werkt...richting aangeven doet iedereen verkeerd, geef een extra cursus zou ik zeggen!
Fietser (7-11-2009 om 19:27)
Foto: zo te zien is de rotonde nog maar net klaar en de werkzaamheden nog niet afgerond. Extra goed opletten dus. Fietsers zijn al zo kwetsbaar, vooral nu met al het vocht, slecht zicht bij felle zon en de nieuwe situatie. Gelukkig is het meegevallen en iedereen geschrokken. Dit doe je niet expres
Pipa (7-11-2009 om 17:16)
Hier in zeeland en mn in Middelburg zitten de mensen altijd te zeuren over de rotondes.Wat is er nu weer mis met deze rotonde,kom er zelf ook regelmatig langs.Als je rotondes wil zien moet men maar eens naar randstad gaan.En de(brom) fietsers hebben op ieder rotonde voorrang.
PIER (7-11-2009 om 17:11)
Als je niet bekend bent met een (nieuwe)situatie dien je de betreffende plek met zorgvuldigheid te benaderen en het onverwachte verwachen!
Cookie-instellingen beheren