Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gewonden bij vechtpartij Sint Jansteen

Toegevoegd: 09-11-2009, 08.59 uur
Door: Roland de Jong
SINT JANSTEEN - De politie heeft zondag vier mensen opgepakt na een vechtpartij in Sint Jansteen. Daarbij waren twee mensen gewond geraakt.


De aanleiding voor de vechtpartij in de Wilhelminastraat was mogelijk een onenigheid tussen twee dames. Deze onenigheid mondde uit in een flinke vechtpartij. De politie kwam ter plaatse.

Eén van de vechtersbazen, een 27-jarige man uit de gemeente Hulst, was al opgevangen in een ambulance. Over zijn precieze verwondingen is niets bekend. De agenten hebben de man aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging tegen personen. Eigenlijk moest deze man overgebracht worden naar het ziekenhuis, maar dit heeft hij zelf geweigerd.

Een andere verdachte, een 30-jarige man uit Hulst, werd even later aangehouden. Hij was weggelopen van de plaats delict. Hij was gewond aan zijn gezicht en is eveneens onderzocht door ambulancemedewerkers. De twee mannen zijn overgebracht naar Torentijd, zij zitten nu in een politiecel. Vandaag wordt de zaak verder door de politie onderzocht. Vermoedelijk worden de twee mannen in verzekering gesteld.

Vanwege dezelfde vechtpartij zijn ook nog twee dames aangehouden. Eén is 25 jaar oud en afkomstig uit Hulst, de ander is 24 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Hulst. Zij zijn allebei, na verhoor, in vrijheid gesteld. De politie gaat nog diverse getuigen horen om de puzzel compleet te krijgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren