Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (16) van de weg gereden in Terneuzen

Toegevoegd: 17-11-2009, 22.52 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar een automobilist(e) die vanmiddag is doorgereden nadat een bromfietser was gevallen vanwege een uitwijkmanoeuvre.
 
Het slachtoffer, een 16-jarige jongeman uit de gemeente Terneuzen, reed dinsdag tussen 16.00 en 16.30 uur over de Reuzenhoeksedijk. Een tegemoetkomende auto kwam erg dicht bij hem in de buurt en de jongen moest de berm in rijden om een aanrijding te voorkomen.
 
De jongen viel hierdoor en hij raakte met zijn hoofd een paaltje. Door de helm die hij ophad raakte hij niet gewond aan zijn hoofd. Wel liep hij diverse schaafwonden op. De bromfiets raakte beschadigd. De onbekende automobilist(e) is niet gestopt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Polderbewoner (19-11-2009 om 17:28)
Dader opsporen, aanklacht: poging tot doodslag en artikel 5.
Ria (19-11-2009 om 01:50)
Allereerst heel veel sterkte voor de jongen die dit overkomen is! Hoeveel gewonden en/of doden moeten er hier nog vallen voordat er nu echt iets aan de veiligheid gedaan wordt? OP het moment dat je de autosleutels pakt, laat dan het verstand eens spreken in plaats van het gebrek aan tijd.
J (18-11-2009 om 19:59)
Automobilist meld je gewoon dit kun je niet maken als jij nou het slachtoffer was zou je dit ook vreselijk vinden ! laat zien dat je een mens bent dit mag en kan je niet maken . veel sterkte met je juiste beslissing!
WA verzekerde hahaha (18-11-2009 om 18:58)
Best wel onbeschoft van die persoon om door te rijden. Wees sportief en meld je.
Joost (18-11-2009 om 18:11)
Als scooterrijder met allerlei ervaringen bemoeig i me niet met de schuldvraag. Sterkte en beterschap voor het slachtoffer.Wel vind ik het schofterig van de doorgereden automobilist(e) om niet om te kijken naar het slachtoffer.
K (18-11-2009 om 17:03)
Wat laf als door jou schuld iemand ten val komt wees dan ook een vent/vrouw en biedt hulp aan een ongeluk kan gebeuren en daar zijn we ook nog eens beina allemaal voor verzekert dus waarom vluchten ik hoop echt dat men de dader pakt. beterschap aan de jongen
Cookie-instellingen beheren