Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ondernemer achtervolgt inbreker

Toegevoegd: 19-11-2009, 21.14 uur
Door: Roland de Jong
HOEDEKENSKERKE - Bij een bedrijf in Hoedekenskerke is in de nacht van woensdag op donderdag gepoogd in te breken in een bedrijf aan de Vrielingweg.
 
Tegen 01.00 uur vannacht ging het alarm van het bedrijf af. De eigenaar van het pand is even later een kijkje gaan nemen. Hij trof een personenauto aan bij het bedrijf. Deze heeft de man klemgezet door zijn eigen auto er vlak achter te plaatsen, op die manier hoopte de man dat de auto niet meer kon vertrekken.
 
Dat is toch gebeurd en de bedrijfseigenaar heeft de auto enige tijd achtervolgd. Hij is de auto kwijtgeraakt. Uit het bedrijf zijn op het eerste gezicht geen spullen gestolen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edje (20-11-2009 om 18:50)
Is het kenteken en merk genoteerd? Of beter, als men zoiets meemaakt maak ook ff een foto met je mobieltje als bewijs!
Marjoke (19-11-2009 om 22:56)
Zou goed geweest zijn als er kenteken en kleur en merk van de auto werd vermeld.... Hier in de buurt ook steeds van die vreemde auto's die hier niet thuis horen......
Cookie-instellingen beheren