Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Met gestolen auto in sloot Hulst

Toegevoegd: 20-11-2009, 08.56 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vannacht twee personen aangehouden die met een gestolen auto in een sloot waren gereden.
 
De politie ging vannacht ter plekke naar aanleiding van de melding dat de auto in de sloot was gereden bij de Absdaalseweg. Eenmaal ter plaatse werd de auto juist uit de sloot getrokken door een vrachtwagen. Zoals gewoonlijk vroegen de agenten het kenteken op bij de meldkamer.
 
Navraag leerde dat de auto eergisteren gestolen was in Antwerpen. Beide mannen die bij het voertuig aanwezig waren zijn meteen aangehouden op verdenking van diefstal. Zij zijn overgebracht naar het bureau en de auto werd in beslag genomen voor onderzoek.
 
 
De verdachten betreffen een 17-jarige jongen uit Antwerpen en een 19-jarige jongen zonder vaste woon- of verblijfplaats. Vandaag gaat het politieonderzoek verder.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren