Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
131 files van totaal 523 km

Jongens opgepakt voor reeks vernielingen

Toegevoegd: 21-11-2009, 11.48 uur
Door: Roland de Jong
'S-GRAVENPOLDER - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn aan de Provinciale weg in 's-Gravenpolder drie jongens aangehouden wegens vernieling.
 
Het drietal, een 17-jarige jongen uit Kapelle, een 15-jarige jongen uit de gemeente Noord-Beveland en een 16-jarige jongen uit de gemeente Goes, had kort daarvoor langs de Provinciale weg putdeksels open gezet, een verkeerspaal vernield en een vuilnisbak vernield. De paal was bij iemand in de tuin gegooid.
 
De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (22-11-2009 om 19:01)
Wat een etterbakjes aan pakken die gasten wat een kleuters te erg voor woorden .
MotoRob (22-11-2009 om 15:10)
De ouders er voor straffen helpt niet, die hebben er niets mee te maken, op die leeftijd haalde ik ook wel eens kattekwaad uit en ik kom uit een goed nest.
Joop (22-11-2009 om 10:35)
Zulke jongens moeten het voor eens en altijd begrijpen dat zoiets niet kan en mag gelukkig heb ik het niet zelf gezien want dan zouden ze het nooit meer doen
John (22-11-2009 om 02:53)
Ook door en voor HardDrugs gaan ze stelen. En overvallen plegen om aan het geld te komen. Dus op harddrugs keihardn straffen zetten. Minstens 2 jaar onvoorwaardelijk dan kunnen ze in de cel afkikken van die rotzooi. Met harddrugs ben je pas echt een domme sukkel.
John (22-11-2009 om 02:41)
Inderdaad heel zielig. Ook de ouders flink straffen voor nalatige opvoeding. Ook word het tijd de dienstplicht weer in te stellen. Het worden anders allemaal watjes. En stop alcohol en harddrugs. Dat kan vernielingen ook verminderen. Harddrugs kost ook veel geld
TT (21-11-2009 om 22:06)
Ouders gescheiden,en aan het werk.Kinderen alleen. Kinderen boos,of verdrietig. Niemand begrijpt hen. Uiten het in vandalisme. Negatief aandacht vragen...en alsnog worden ze niet begrepen. Pak ouders ook aan.achter elk verhaal schuilt nog meer...hebben jullie dat dan niet door?
Cookie-instellingen beheren