Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilisten betrapt

Toegevoegd: 22-11-2009, 18.18 uur
Door: Roland de Jong
SLUIS - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag de rijbewijzen ingevorderd van twee automobilisten die dronken achter het stuur zaten.
 
Rond 00.50 uur werd een 42-jarige automobilist uit de gemeente Sluis gecontroleerd op de Nieuwstraat in Sluis. Uit ademanalyse bleek dat de man 3 maal teveel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.
 
Veertig minuten eerder was een 37-jarige automobilist uit Knokke-Heist (B) al gecontroleerd op de Rondweg in dezelfde plaats. Uit ademanalyse was gebleken dat deze man ruim 2,4 maal teveel had gedronken. Tegen hem werd ook proces-verbaal opgemaakt. Ook deze man moest zijn rijbewijs inleveren.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Liliane (22-11-2009 om 22:53)
Laat ze allemaal wie te veel heeft gedronken of te hard rijdt,allemaal opnieuw opgaan voor hun rijbewijs en verplicht dubbele rijlessen te nemen,dan leren ze meschien beter om te gaan op de weg,er gebeuren al genoeg ongelukken in het weekend
Cookie-instellingen beheren