Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 36 km

Schade bij binnenbrand in Colijnsplaat

Toegevoegd: 23-01-2006, 09.49 uur
Door: Thijs Tazelaar & Roland de Jong [HVZeeland.nl]

COLIJNSPLAAT - Zaterdag kreeg de blusgroep van Colijnsplaat rond zeven uur een prioriteit één melding. Aan de Ringweg in Colijnsplaat zou brand woeden.

Bij het in melden bij de RAC kregen de brandweerlieden te horen dat er geen personen meer in de woning aanwezig waren en dat het om een binnenbrand ging. Ter plaatse aangekomen en na overleg met de bewoner bleek dat de brand op een slaapkamer woedde en vermoedelijk was ontstaan door een kaars.

Hierop is de aanvalsploeg naar binnen gegaan met een hogedrukstraal voor een nadere verkenning en is er aan de buitenkant bij het slaapkamerraam een ladder geplaatst. Na onderzoek van de aanvalsploeg bleek dat de brand door zuurstof gebrek van zelf was gedoofd.

Wel was er op over heel de zolderverdieping rook- en roetschade. De stichting Salvage is nog ter plaatse geweest om de eerste opruim- en schoonmaakwerkzaamheden op te starten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren