Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 206 km

Jongens steken vuurwerkbom af

Toegevoegd: 24-11-2009, 19.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - De politie Zeeland heeft vandaag wee 15-jarige jongens aangehouden in Zierikzee vanwege het afsteken van vuurwerk.


De twee jongens, afkomstig uit Zierikzee, werden betrapt bij het afsteken van een vuurwerkbom in de Haringvlietstraat.

De jongens zijn rond 17.00 uur ter plaatse aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lotti (26-11-2009 om 12:02)
Ik lees in het bericht:vuurwerkBOM. Hoezo kattekwaad? Als er gewonden vallen wordt er opeens heel anders over gedacht. Wel eens gedacht aan de veiligheid van deze daders? Of van omstanders?
Juist (26-11-2009 om 07:52)
Ik vraag altijd netjes aan de jongeren,als ze buiten aan het rotjes afsteken zijn, en ik laat de hond uit, of ze willen wachten. Meestal wordt er gehoor aan gegeven, dus het zijn niet allemaal slechterikken. en, wij zijn met zijn allen jong geweest! Maar jongeren, blijf uit de buurt van dieren
Jan (25-11-2009 om 22:27)
Grote vent om kinderen erbij te linken.... Net of we zelf niet jong geweest zijn. Zijn er mensen of dieren gewond geraakt? Iets gesloopt? Volgens mij heb ik het niet gelezen, stel je dan niet aan en laat ze spelen. Tijd voor het bejaardentehuis voor mensen die hier doen alsof het Gazastrook is.
Ano (25-11-2009 om 21:09)
Ze kunne beter vuurwerk afsteeken dan gewaapent naar een bank gaan over valen of oude vroudjes over valen
ANO (25-11-2009 om 19:03)
Zielig, echt zielig, laat ze toch gewoon spelen. Iedereen die er altijd maar over loopt te zeiken. Ze maakten niets kapot en vielen geen mensen lastig. Heb gehoord dat iemand ze verlinkt heeft en weet precies wie.. echt diep triest als man van 2 kinderen die zelf "natuurlijk" braaf zijn.
Thomas (25-11-2009 om 18:26)
Nouja, zeg nou zelf... Iedereen heeft toch wel eens te vroeg afgestoken. En klopt ze zijn fout bezig, maar om een zware staf te geven slaat natuurlijk nergens op, het zijn nog jonge joggies, en zo was natuurlijk iedereen...
Cookie-instellingen beheren