Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing in Aagtekerke

Toegevoegd: 26-11-2009, 17.35 uur
Gewonde bij botsing in Aagtekerke
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - Bij een aanrijding op de kruising Rijsoordselaan/Koekoeksweg/Pekelingseweg in Aagtekerke is donderdag één persoon gewond geraakt.


. Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 13.10 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. De ambulancedienst is ter plekke gekomen om één van de betrokkenen te behandelen.

Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De beide voertuigen raakten beschadigd. Ook was er sprake van een olielekkage.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roland (27-11-2009 om 20:45)
Das een flinke klap geweest, heb zelf gisteren op de terug weg van mn werk ook kunnen ondervinden hoeveel water er op de wegen bleef staan, meteen ff nieuw setje banden onder mn transport gezet
Junior (27-11-2009 om 18:44)
Ja volgens mij maar je weet geneens wat er is gebeurd dus hou je vooroordelen even bij je. regende het niet hartgenoeg om ongelukken te maken??
Leonidas (27-11-2009 om 15:55)
Dat er nog ongelukken gebeuren, tis zo overzichterlijk als wat..
Goedhartjes (27-11-2009 om 10:34)
Volgens mij is de blauwe auto fout, er staat duidelijk stop!
Cookie-instellingen beheren