Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 109 km

Auto botst tegen gevel van woning

Toegevoegd: 29-11-2009, 12.19 uur
Auto botst tegen gevel van woning
Door: Manfred Berrevoets
'S-HEER ARENDSKERKE - Op de Lange Achterweg in 's-Heer-Arendskerke is zondagmorgen een 77-jarige automobilist uit 's-Gravenpolder tegen een woonhuis gebotst.

Het ongeval vond rond 11.30 uur plaats. De man werd door nog onbekende oorzaak onwel in zijn auto en reed daardoor frontaal tegen de gevel van de woning. Omdat het niet bekend was of de man zelfstandig uit de auto kon komen werd de brandweer ter plaatse gestuurd.


De man liep gekneusde ribben en milt op. Zijn vrouw die bij hem in de auto zat had een scheurtje in haar pols en een wond aan haar knie. Beiden zijn naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

Door de klap scheurde de gevel en moest er een aannemer aan te pas komen om de gevel te stutten. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. De gevel van de woning en de auto raakten zwaar beschadigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren