Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Rijbewijzen ingevorderd bij alcoholcontroles in Zeeland

Toegevoegd: 23-01-2006, 16.18 uur
Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl] & Politie Zeeland

BORSSELE - Bij een alcoholcontrole op de N62 in Borssele is zaterdagavond rond 21.00 uur het rijbewijs ingenomen van een 58-jarige automobilist uit die gemeente.

Uit de afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hierop werd zijn rijbewijs ingenomen en ontving hij tevens een dagvaarding.

Ook werd er gecontroleerd in Zeeuws Vlaanderen, hier werden twee rijbewijzen ingevorderd van automobilisten. Op de Vogelweg in Hengstdijk werd rond 02.45 uur het rijbewijs ingenomen van een 54-jarige automobilist uit de gemeente Hulst.Uit de afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 1,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij ontving een dagvaarding en moest zijn rijbewijs inleveren.

Rond 03.00 uur werd een 34-jarige automobilist eveneens uit de gemeente Hulst op de ’s Gravenstraat in Clinge betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Ook hij moest zijn rijbewijs inleveren en kreeg eveneens een dagvaarding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren