Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhoudingen na vernielen ruiten

Toegevoegd: 06-12-2009, 22.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Zondagmorgen zijn door de politie vier mannen in de leeftijd van 18- tot 21 jaar aangehouden voor het vernielen van ruiten van woningen in Middelburg. Ook in Oost-Souburg werden afgelopen nacht ruiten vernield van woningen.

Rond 05.30 uur was melding gedaan dat in de Sint Jorisstraat in Middelburg diverse ruiten van woningen waren ingegooid. De politie ging meteen met diverse eenheden ter plaatse. De daders waren een brandgang ingevlucht met als enige uitgang diverse tuinen.


In de brandgang werd de eerste verdachte aangehouden. Door agenten werd een zoekslag gemaakt waarna nog drie mannen werden aangehouden. Zij hadden zich verstopt in de omliggende tuinen. Bleek te gaan om drie Middelburgers en één Vlissinger.

In de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg werd rond 05.00 een ruit ingegooid. Kort daarna werd ook een ruit ingegooid van een woning aan de Regentessestraat. De bewoners en de buren waren erg geschrokken van de klap.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jesse (7-12-2009 om 17:15)
Het was in mijn brandgang ik heb het zelf niet gehoord! rare jongens!
Arianto (7-12-2009 om 15:35)
De geest van de mens wordt steeds jonger ziek van gedachte. Als je al zoiets kan bedenken en wat voor leeftijd je ook hebt maakt niet uit, dan moet je je afvragen wat voor basis je hebt meegekregen!!! Heel 't strafsysteem in NL zou aangescherpt moeten worden! Kijk in andere landen om ons heen!!!
Johan (7-12-2009 om 12:22)
Hopelijk worden ze goed gestraft, zodat ze gaan beseffen dat zij door hun zinloos gedrag een bijdrage leveren voor gevoel van onveiligheid aan de samenleving.
Jaap (7-12-2009 om 12:16)
Waarom nou weer?
Burger (7-12-2009 om 11:04)
Bestaan er wel zulke gekke mensen?
Jaap Vergeer (7-12-2009 om 10:14)
Wij deden vroeger in een dronken bui ook wel eens wat, maar zo grof als dit konden we het niet verzinnen. Rare kronkel hebben die gasten.
Cookie-instellingen beheren