Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 172 km

Mishandeling en vernieling in Goes

Toegevoegd: 10-12-2009, 10.48 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Woensdagavond is een 16-jarige jongen aangehouden voor het vernielen van een tuinhek en voor het mishandelen van een 15-jarige plaatsgenoot.


Het voorval vond rond 21.30 uur plaats op De Spinne in Goes. De jongen, een Goesenaar, is meegenomen naar het bureau en verhoord.

Wat de zaak verder voor consequenties heeft voor de jongen is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
...vervolg een nog steeds neit bezorgde moeder... (12-12-2009 om 14:06)
Maatschappij doe wat, kijk dieper wat er voor rijkdom er heerst i die jongelui. t zn schatkistjs apart en waardevolle jeugd!
Bewooner in Goes Noord (spinnen) (11-12-2009 om 23:49)
Jha kan gebeuren he het is niet de eerste x dat dit gebeurt in die wijk en niet de ergste die jeugdCentrum moet vaker en langer open dan worden ze ook van de straat af gehouden ! En daarom hebben ze een wijkagent gekregen en terecht ik zeg me naam liever niet want anders word ik morgen gepakt
Shizzel (10-12-2009 om 23:08)
In de spinne is er juist een jeugdhonk, voor de jeugd! daarom hangt er zoveel zogenoemd "tuig" rond. in mijn woordeboek hebben we het gewoon over jongeren die ergens kunnen rondhangen, ook wel Socialiseren genoemd. en ruzietjes heb je ook wel is!
Een bezorgde moeder (10-12-2009 om 15:39)
Bij de Spinne hangt alleen maar tuig rond. De politie zou er goed aan doen om daar eens vaker te posten. Zeker in verband met die bendes...
Cookie-instellingen beheren