Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 138 km

BOB-team gaat kerstpakketten weggeven

Toegevoegd: 11-12-2009, 11.31 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De landelijke BOB-campagne gaat maandag 21 december van start, maar de BOB-teams in Zeeland nemen er alvast een voorschotje op.


Het team in Zeeuws-Vlaanderen bezoekt onder meer kerstmarkten om het publiek de boodschap mee te geven ook in deze feestelijke tijden wel nuchter aan het verkeer te blijven deelnemen. Ook dit keer wordt er preventief geblazen en beloond.
 
Het team heeft behalve de gebruikelijke folder en BOB-sleutelhanger ook nog een paar heel bijzondere “weggevertjes”. Bij elke inzet neemt het team twee BOB-kerstpakketten mee. Elke 50e BOB-blazer (0 mgl = totaal geen alcohol gebruikt) krijgt dit keer het “BOB-Kerstpakket”.
 
Per inzet van het team ontvangen slechts twee gelukkigen deze beloning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburg (12-12-2009 om 18:42)
Volgens mij is het de mooiste beloning als je gewoon met je volle verstand kunt rijden en daardoor de kans op een (dodelijk) ongeluk kleiner is.
Jacqueline (12-12-2009 om 16:44)
Misschien lijkt 't onzinnig,maar als je hier de berichtgeving regelmatig volgt, dan zie je hoe nodig het is om er aandacht aan te besteden. Belonen werkt vaak beter dan straffen...Jammer dat er zoveel sufkoppen blijven die denken dat zíj wél kunnen rijden met drank op.
Puk (12-12-2009 om 13:07)
Je hoeft toch zeker niet beloond te worden wanneer je niet met drank op achter het stuur gaat zitten. Dit is naar mijn idee namelijk niet meer dan normaal.
Ikkuh (12-12-2009 om 13:02)
Ik zag ze gisteravond op de kerstmarkt, origineel toch! en ze hadden het druk, dus dan is het een goede actie!
Simone (12-12-2009 om 10:50)
Beetje raar hoor. met drank op mag je gewoon niet rijden. En nu gaan belonen met een kerstpakket? Als je niet hebt gedronken? Zonder alcohol achter het stuur! en anders niet.
Droppie (11-12-2009 om 23:26)
Belachelijk ! Wat is het voor verschil met de kerst drinken of op een andere dag .Ik zeg ..........geen kerst paket als beloning .Ook normaal moet men zich houden aan de regels van alcohol gebruik en daar wordt men ook niet voor beloont .Doe ff normaal !
Cookie-instellingen beheren