Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 170 km

Jongens op scooter aangehouden

Toegevoegd: 13-12-2009, 18.48 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondag rond 01.00 uur heeft Politie Zeeland twee scooterrijdende jongens van 16 en 19 jaar staande gehouden op de Keizersdijk in Goes.


De bestuurder, 16 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Goes, reed zonder helm en zonder rijbewijs op de scooter. De ander, 19 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Borsele, zat dronken achterop de scooter.

De 19-jarige is aangehouden voor openbare dronkenschap en de 16-jarige is beboet voor het rijden zonder rijbewijs en helm. Ook worden schoonmaakkosten voor het bevuilen van een politiebus, tijdens vervoer naar het bureau, en een cel bij hen in rekening gebracht. Beide jongens moesten namelijk overgeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (19-12-2009 om 05:43)
Beetje belachelijk om de jongen van 19 een boete te geven. Dacht die waarschijnlijk ik ben dronken ik mag niet rijden krijgen we ongelukken van enzo. Is die alsnog de sjaak voor zoiets doms??? Beetje jammer politie. Zo worden mensen niet echt gemotiveerd om de regels te volgen.
K (15-12-2009 om 13:24)
Waarom werd de 19 jarige beboet? ok hij was dronken maar reed niet zelf. dan kan de politie alle passagiers van taxichaffeurs ook wel op de bon slingeren, waar gaat t naar toe in nederland nog ff en je mag niks meer
Cookie-instellingen beheren