Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen moet stuk hand missen door vuurwerk

Toegevoegd: 14-12-2009, 12.18 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - Een 14-jarige jongen moet een deel van zijn hand missen als gevolg van een experiment met vuurwerk. Dat meldt de politie.


De tiener was vrijdagavond tijdens afwezigheid van zijn ouders in de garage van zijn ouderlijk huis aan het experimenteren met sterretjes in een aluminium pijp. Deze pijp explodeerde in zijn hand. De jongen is gelijk naar een buurtgenoot gerend die vervolgens een ambulance waarschuwde.

De ambulance heeft de jongen direct naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam gebracht waar hij aan zijn hand werd geopereerd. Helaas konden twee vingers en een groot gedeelte van zijn duim niet meer worden aangehecht. Hij moet dit deel missen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jootje en Sann (29-12-2009 om 20:32)
Iedereen die iets gemeens over Gerson gezegd heeft, hou alsjeblieft je mond! t moet je maar is overkome... Lekker bemoedigend zeg als je dat dan leest, als je tog nix aardigs weet te zeggen hou dan alsjelieft je mond!
Johnny (27-12-2009 om 15:41)
Bij deze wil ik gerson heel veel sterkte met zijn genezing toewensen. Ook wil ik nog even reageren op al die mensen die hebben gereageerd met eigen schuld etc. Volgens mij snappen jullie niks van hoe het leven in elkaar zit Voor jong en oud geld de regel dat je achteraf een koe in zijn reet kijkt.
Iemand (18-12-2009 om 15:35)
Veel sterkte gerson!
Sann (18-12-2009 om 15:07)
Heey Gerson, heel veel sterkte eej!!!
Soezie (16-12-2009 om 18:36)
Heey gerson, spr vil sterkte en beterschap metj hand!! groetjes
Een moeder (16-12-2009 om 17:30)
Dat doen die van mij niet,heb ik nog nooit gezegd. Echt braaf zijn ze nooit geweest.Maar dat vroege vuurwerk heeft er voor gezorgd ,dat ik een bang kleinkind heb. En die niet alleen, ook een aantal buurkinderen durven haast niet meer te gaan slapen.
Cookie-instellingen beheren