Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 122 km

Schade bij botsing in 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 16-12-2009, 13.36 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Bij een aanrijding op de Sloeweg bij 's-Heerenhoek zijn dinsdag rond 17.30 uur twee personenauto's zwaar beschadigd geraakt.


Een 52-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Sloeweg in de richting van de A58. Bij de stoplichten ter hoogte van de kruising met de Stoofweg moest hij remmen.

Een achter hem rijdende 46-jarige vrouw uit Arnemuiden kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding waarbij beide auto's zwaar beschadigd raakten. Niemand raakte gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meisje (17-12-2009 om 17:02)
Jammer dat de bergingsauto zo stom neergezet was, dat je er bijna opknalde als je richting 's Heerenhoek moest (komende uit de richting Goes).
JanS (17-12-2009 om 07:43)
Jongens....AFSTAND houden. Altijd weer de oorzaak van dit soort onnodige schades. En een beetje vooruitkijken.
Cookie-instellingen beheren