Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 225 km

Naar Torentijd na glijpartij A58

Toegevoegd: 21-12-2009, 10.35 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een glijpartij heeft vannacht een man verraden die zonder rijbewijs en onder invloed van alcohol achter het stuur was gekropen. De man moet zes dagen naar Torentijd want hij had ook nog een boete openstaan...


In de nacht van zondag op maandag kwam er bij de politie een melding binnen dat er op de A58 bij Goes een personenauto met geopende portieren in de berm van stond.
 
Toen dienstdoende agenten een kijkje gingen nemen op de A58, bleek uit sporen in de sneeuw dat de auto om zijn as was gedraaid en hierna in de berm terecht was gekomen.


 
De bestuurder, een 39-jarige man uit Gilze, verklaarde dat hij had moeten remmen voor een andere weggebruiker en dat hij de auto niet meer onder controle kreeg. De agenten hebben de man laten blazen en toen bleek dat hij gedronken had. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Uit onderzoek kwam naar voren dat de man drieënhalf keer meer had gedronken dan is toegestaan. Hij moest van de agenten zijn rijbewijs inleveren, maar dat rijbewijs was al een paar maanden ongeldig verklaard.

Ook bleek dat de man nog een onbetaalde boete van ruim € 400,- had openstaan. Deze boete kon de man niet direct betalen en derhalve is hij overgebracht naar een politiecel in Torentijd waar hij de komende 6 dagen mag doorbrengen. Tijdens het transport naar Torentijd uitte de verdachte ook nog diverse bedreigingen naar de politieagenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (25-12-2009 om 09:08)
Hahahaha, eigen schuld dikke bult. Fijne dagen vent, dat je ervan mag genieten in het gevang. Beetje dronken in de sneeuw rijden. Heel erg verstandig. Hoe komen die slimme mensen toch op deze wereld??
Syl (24-12-2009 om 09:58)
Whahaha, wat een reacties zeg. Het is toch zeker die vent zijn eigen schuld dat ie er zit. Als je al gaat rijden zonder rijbewijs, en dan nog eens met drank op ook, heb ik totaal geen medelijden. Ken genoeg mensen die in Torentijd hebben gezeten, en het is echt geen hotel hoor! Fijne dagen he.
Mark (22-12-2009 om 16:24)
Lekker een paar dagen laten zitten. Mag van mij zelfs een paar maanden. Rijden met drank eigen schuld hij kan ook iemand van je familie aanrijden dan is je leven ook voorbij toch.en een boete moet ook betaald worden geldt toch ook voor ons. Iedereen die het zielig vind voor die man denk eens na
Peelander (22-12-2009 om 16:22)
Kan niet slecht genoeg zijn in de bak. Dan schrikt het mischien wat meer af voor die lui voor ze wat flikken. Je zit er niet voor zweetvoetjes. Hoe slechter voor de dader. Des te minder duur voor de belastingbetaler / jan met de pet
Werknemer in Torentijd (22-12-2009 om 10:31)
Torentijd is echt geen hotel! Gevangen hebben weinig plezier komende dagen! Alleen zitten in een cel zonder tv (tenzij je hiervoor hebt betaald). Geen gezellige dingen die je met kerst kan doen! Mensen die Torentijd een hotel vinden moeten eens een maand komen, dan hoor ik ze daarna nog weleens.
Arjan (22-12-2009 om 09:09)
Ik snap echt niet waarom mensen zo'n figuur sterkte wensen enzo. Hij heeft duidelijk meer op z'n geweten en bovendien brengt 'ie de verkeersveiligheid zeer ernstig in gevaar. Laten we hopen dat 'ie die 6 dagen gebruikt om eens goed bij zichzelf te rade te gaan!
Cookie-instellingen beheren