Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 84 km

Man rijdt bewust rond zonder rijbewijs

Toegevoegd: 22-12-2009, 19.11 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in Terneuzen een man opgepakt die al twee jaar rondreed zonder rijbewijs.


De man werd rond 02.00 uur aan de kant gezet op de Buitenhaven. De 53-jarige bestuurder, afkomstig uit de gemeente Terneuzen werd vervolgens gecontroleerd. Uit een blaastest bleek dat hij vijf keer teveel had gedronken.

Toen de agenten zijn rijbewijs wilden innemen bleek dat hij sinds twee jaar een ongeldig rijbewijs had. De man kreeg een rijverbod, maar verklaarde dat hij ook in de toekomst toch zou blijven rijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Noa (23-12-2009 om 09:25)
Dan zijn ze niet zo stom om z,n auto niet in beslag te nemen.hardleers aanpakken!enegste mamier dat helpt,geen medelijden met daders hebben die smoezen uttkrabbelen.
Rene (23-12-2009 om 01:09)
Je zou hem maar tegenkomen met je gezinnetje....
Zoop (22-12-2009 om 20:51)
Mogelijk moet gewoon de auto van dergelijke personen in beslag worden genomen ? blijkbaar zijn de boetes lager dan de kosten van een rijbewijs dus waarom zou je er ook één halen ? hoe komt deze man trouwens aan een auto ? mogelijk de boetes verhalen op de persoon die de auto op zijn naam heeft ?
MotoRob (22-12-2009 om 19:41)
Beetje hardleers deze meneer, niet alleen zijn rijbewijs maar ook zijn auto afpakken en als dat nog niet helpt..............voor een hele poos opsluiten.
Cookie-instellingen beheren