Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veertien arrestaties in drugszaak

Toegevoegd: 22-12-2009, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft naar aanleiding van meldingen bij de Zeeuws-Vlaamse Drugsoverlastlijn in totaal veertien mensen aangehouden.


In september 2009 kwamen via de overlastlijn van Bureau Houdgreep veel meldingen binnen van vermoedelijke drugshandel vanuit een woning aan de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen. De politie is hierop een onderzoek gestart.

Het onderzoek resulteerde er begin december in dat er in totaal veertien verdachten zijn aangehouden. De twee hoofdverdachten zijn twee mannen van 18 en 25 uit Den Haag . Een van hen is door het politiekorps Haaglanden aangehouden op verzoek van hun Zeeuwse collega's.

De 12 andere verdachten, afnemers van drugs, werden in Terneuzen aangehouden. Zij hebben allemaal verklaringen afgelegd en zijn inmiddels weer op vrije voeten. De twee Haagse mannen worden verdacht van het verhandelen van harddrugs. Dit ging voornamelijk om cocaïne en heroïne. Na hun aanhouding werden door de politie een geldbedrag en een personenauto in beslag genomen.  Ook heeft de politie bij een aantal afnemers een kleine hoeveelheid harddrugs in beslag genomen.

Ondervindt u overlast van of door het gebruik van drugs? Dan kunt u bellen met de Drugsoverlastlijn op telefoonnummer 0800-0225085.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sinner (24-12-2009 om 16:09)
Tja, misschien moeten we ook maar één plek aanwijzen waar je gestolen scooters mag verhandelen. En zodoende de kans dat ze in het gewone circuit terecht komen verminderd. De wereld op zijn kop zou ik zeggen.!!!
Junior (23-12-2009 om 19:16)
@jaap vermeer. Je moet niet zo zeurn over de gemeenteraad. Het is nu een stuk minder druk met FR enBE en dat scheelt al een boel hoor. En die mensen moeten gewoon hun verstand is gebreuken want een ander moet ook werken voor zijn geld. en dat schorie morie is nog maar 18,25 jaar oud. te gek gewoon
Henk (23-12-2009 om 18:32)
@Jaap Vergeer, Moeilijk eehj, lezen. Het ging om harddrugs dus terecht dat ze zijn opgepakt. Voor de rest ben ik het wel met je eens.
Jari (23-12-2009 om 16:42)
@Jaap. Het gaat hier om harddrugs. Misschien iets beter lezen.
Ternose (23-12-2009 om 11:42)
Zo gaat het goed, op naar de volgende!
Jaap Vergeer (22-12-2009 om 20:57)
Tja de enige legale tent sluiten betekent dat er weer net als vroeger overal illegale adresjes opduiken. Fijn dat Lonink dat voor zijn burgers doet, illegaliteit en overlast in de stad verspreiden. Met 1 tent was het gecontroleerd nu wordt het lekker ongecontroleerd, knap gedaan gemeente raad.
Cookie-instellingen beheren