Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Trein stil op station Goes na brandmelding

Toegevoegd: 25-01-2006, 14.06 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - Op het station van Goes heeft enige tijd een trein stilgestaan. In de trein zou rook zijn waargenomen. Het treinverkeer is niet stilgelegd.

Rond kwart voor één kreeg de brandweer de melding dat er rook waargenomen werd in de intercity die onderweg was naar Goes. De trein was rond half één vertrokken vanuit Middelburg.  Na de melding is de trein doorgereden naar het station.

Op het station heeft de trein enige tijd stilgestaan bij spoor 2. Toen de brandweer arriveerde was iedereen al uit de trein. Binnen korte tijd konden de passagiers overstappen in een andere trein die stopte bij spoor 1.

De brandweer heeft samen met treinpersoneel en de politie een onderzoek ingesteld. De hulpdiensten hebben echter niets aangetroffen dat zou duiden op een brandje. De trein blijft nog enige tijd in Goes zodat technici de trein volledig na kunnen lopen.

De brandweerlieden hoefden hier niet op te wachten en zijn inmiddels ingerukt naar de kazerne. De brandweer van Goes was ter plaatse met de tankautospuit 4739, het hulpverleningsvoertuig 4770.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren