Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 41 km

Oogletsel door vuurwerk Zoutelande

Toegevoegd: 01-01-2010, 12.06 uur
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - In de Langstraat in Zoutelande is vannacht iemand flink gewond geraakt aan zijn oog als gevolg van ontploffend vuurwerk.
 
Het slachtoffer kreeg volgens de politie rond 03.00 uur vuurwerk in het oog. De gewonde moest door een oogarts worden behandeld omdat het oog zwaar beschadigd raakte.
 
Meer details over het ongeluk kon de politie vanmiddag nog niet geven.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoutelande (2-1-2010 om 12:14)
Beetje kort door de bocht, beste "Ik"! Wat een lompe reactie als je vanuit het nieuwsbericht helemaal niet weet wat er gebeurd is. Er wordt ook met vuurwerk gegooid, he, dus het is niet automatisch de schuld van het slachtoffer!!!!
Ben (2-1-2010 om 09:34)
He jij met met mooie praatjes. het zal je zoon maar wezen veel sterkte vent
Ik (1-1-2010 om 21:36)
Ten eerste mocht je rond dat tijdstip geen vuurwerk meer afsteken. En ten tweede kan zoiets nooit gebeuren als je genoeg afstand houd bij legaal vuurwerk. Als het illegaal was, was het gewoon zijn eigen domme schuld. Je moet weten hoever je kan gaan, en illegaan vuurwerk valt buiten de grenzen.
TT (1-1-2010 om 18:37)
Elk jaar eist vuurwerk slachtoffers. Daarvoor heb je de vuurwerkbril,klinkt onnodig maar is heel erg handig. Ik hoop dat het slachtoffer het red met zijn oog. Het zal niet te hopen zijn dat het slachtoffer blind raakt. Sterkte! Mvg TT
Droge Joop (1-1-2010 om 15:00)
Beterschap beste vent, volgend jaar nieuwe kans....
Rinus (1-1-2010 om 13:47)
Sterkte Wouter, ik hoop dat het goed afloopt voor je.
Cookie-instellingen beheren