Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
89 files van totaal 362 km

Man rijdt door na aanrijding Hoek

Toegevoegd: 01-01-2010, 23.27 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Op de Westerscheldetunnelweg in Hoek is vrijdagochtend een man opgepakt na een aanrijding met doorrijding.


De 19-jarige man uit Terneuzen kwam rond 06.35 uur slingerend de Westerscheldetunnel uit en overschreed meerdere malen de middenstreep. Bij een blaastest bleek de man anderhalf keer teveel alcohol te hebben genuttigd. Na verder onderzoek kwam aan het licht dat de man rond 06.00 uur op het Da Vinciplein in Goes een geparkeerde auto had aangereden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De 19-jarige was in zijn korte verleden als automobilist al betrokken bij twee eenzijdige ongevallen en eenmaal verliet hij de plaats van een ongeval waarbij een persoon gewond raakte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (3-1-2010 om 15:36)
Raar verhaal. Anderhalf keer voor een 19 jarige bestuurder is 0.3 promille. Dat is anderhalf glas. Daar ga je echt niet van slingeren.
Ludwig (3-1-2010 om 11:00)
Rijbewijs afnemen niet meer terug geven en nooit maar dan ook nooit meer aan het verkeer deel laten nemen wat een stoere jongen zeg ik vind hem heel zielig hij zal wel iets in zijn jeugd gemist hebben(opvoeding)
DD (3-1-2010 om 01:32)
19 jaar, al twee keer eerder over de schreef gegaan, en nog niks geleerd. Dit persoon een auto laten besturen is net zo onverantwoord als een kleuter met een pistool laten spelen....
Zoop (2-1-2010 om 17:30)
Duidelijk dat sommige mensen ongeschikt zijn voor een rijbewijs.. Dit wordt vast zo een figuur die ze herhaaldelijk gaan pakken omdat hij zonder rijbewijs gaat rondrijden, let maar op... Of eentje die ze wegtakelen na een verschrikkelijk ongeval.
Peter (2-1-2010 om 11:00)
Ze kunnen beter dat ventje door de shredder halen. met zo'n kansloos ventje op de weg daar wordt het zeker niet beter van.
Elise (2-1-2010 om 10:50)
Laten fietsen de rest van zijn leven, want waarschijnlijk kan hij geen fatsoen en verantwoordelijkheidsgevoel meer aanleren.!!!!
Cookie-instellingen beheren