Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Twee jongens (16) plegen vernielingen

Toegevoegd: 03-01-2010, 18.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Terneuzen twee 16-jarige jongens uit Terneuzen aangehouden wegens vernieling.

Rond 05.00 uur die ochtend kwam er bij Politie Zeeland een inbraakmelding binnen van een school aan de Wagnerhof in Terneuzen. Door de agenten is een onderzoek ingesteld waaruit bleek dat er van de school een ruit was vernield. Er bevond zich niemand in de school.


Verder bleek dat er in de directe omgeving van de school, aan de Rooseveltlaan, een ruit van een bushokje was vernield. Vanaf de plaats van de vernielingen was een loopspoor in de verse sneeuw te zien wat liep naar de Geulstraat.

Op de plaats waar het spoor ophield is één van de 16-jarige jongens aangehouden. Hij bekende de vernielingen te hebben gepleegd samen met een andere 16-jarige jongen. Deze jongen is zondagochtend aangehouden. Ook hij heeft inmiddels bekend de vernielingen te hebben gepleegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzen (11-1-2010 om 10:05)
Wij keuren het ook niet goed dat mijn broertje rond die tijd over straat loopt. Maar hoe peil je dat als hij er zomaar vandoor gaat? En wie zegt er dat het om 05.00 gebeurd is? De melding is toen pas binnengekomen? Gebrek aan begrijpend lezen allemaal?
Edje (8-1-2010 om 21:52)
@Anoniem: Wat iemand heeft meegemaakt doet helemaal niet terzake. Je moet gewoon geen dingen vernielen die niet van jou zijn! Simpel zat! En als de ouders het goedvinden dat een 16 jarige zo vroeg over straat loopt, dan vind ik dat echt een gebrek aan opvoeding. Hoefde ik vroeger niet te doen!
Anoniem. (7-1-2010 om 01:22)
Voor de mensen die de schuld toewijzen op de ouders/onvoldoende of slechte opvoeding , en vooral de stoere persoon die hieronder heeft gereageerd met de naam ( Vernielen (4-1-2010 om 00:46 uur) moeten eens 3x nadenken voordat ze zulke conclusies trekken , wie weet wat deze jongens hebben meegemaakt
Martijn (7-1-2010 om 01:10)
Beetje raar dat jullie het gelijk op de ouders steken? Jullie kennen deze jongens niet. Voorordelen worden hier nogal snel getrokken! Nogal weinig normale mensen hier dus! Zullen vast 2 doodnormale tieners zijn.
Mireille verkauteren (5-1-2010 om 14:46)
Moeders moeten gewoon weer terug thuis blijven voor de kinderen , dat is er mis met de kids van tegenwoordig , iedereen krijgt ze maar en opvoeden ho maar . en die crimineeltjes ? laat die maar eens een nachtje in de cel slapen !
Terneuzen (5-1-2010 om 09:32)
Een van deze jongens is mijn broertje. Wij keuren niet goed wat hij gedaan heeft, maar ik vind het belachelijk dat mijn ouders hierop afgerekend worden. Jullie weten niet om wie dit gaat dus trek geen overhaaste conclusies. Wie weet wat jullie kinderen uitspoken..
Cookie-instellingen beheren