Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Achtervolging na ongeval met taxi

Toegevoegd: 03-01-2010, 23.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.25 uur vond er op de Herengracht in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een taxi.


Na de aanrijding, waarbij niemand gewond raakte, reed de 37-jarige bestuurder van de personenauto uit Oostburg weg. De politie werd gewaarschuwd en agenten zagen de personenauto rijden ter hoogte van de afslag Driesprongweg bij Biervliet.

De politie reed achter de auto aan en gaf de bestuurder op de Middenweg (N61) een stopteken. De automobilist reageerde hier niet op en ging harder rijden. De politieauto haalde de personenauto in en gaf nogmaals een stopteken. Nadat de bestuurder van de personenauto bijna tegen de achterzijde van de politieauto botste stopte de man waarop hij is aangehouden.

Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,5 maal teveel had gedronken. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (5-1-2010 om 17:17)
Doorijden na een ongeval en niet meewerken aan een stopteken zijn tog zware misdrijven waarom komt deze man dan weg met alleen een proces verbaal terwijl je als je een misdrijf pleegt de rechter je straf hoort te bepalen??? zo wordt het nooit veiliger op de zeeuwsche wegen
Jan (4-1-2010 om 12:20)
Wanneer worden we wakker deze mensen die willen drinken en ook willen rijden die moeten ze nooit meer en ook nooit meer een rijbewijs terug geven!! Iedere druppel is teveel achter het stuur ongeacht wat voor voertuig
Zoop (4-1-2010 om 11:37)
Weer zo een vluchtende alcohol crimineel...
Wilfred (4-1-2010 om 08:59)
Ik vind dit zo asociaal om met een slok op te rijden, voor je het weet 'neemt hij iemand mee'.
Kees (4-1-2010 om 06:25)
En hier in dit gekke zeeland,rijden ze straks weer gewoon verder,met een bekeuring en waarschuwing op zak,en tijdelijk rijbewijs ingenomen,en weer terug omdat ze nuchter zo,n spijt hebben van hun daad,allemaal schijn,met nepspijt weet men de kans op strafvermindering. gek land,
Cookie-instellingen beheren