Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Automobilist botst tegen vluchtheuvel

Toegevoegd: 03-01-2010, 23.05 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zondagmiddag rond 16.40 uur vond er op de Nieuwlandseweg in Middelburg een eenzijdig ongeval plaats.

Een 58-jarige automobilist uit Middelburg reed over de Nieuwlandseweg komende uit de richting van de Torenweg en gaande in de richting van de Rijksweg A58.


Toen hij bij een rotonde remde gleed de auto, door de gladheid door en botste tegen een vluchtheuvel. Er was alleen materiële schade.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Paul (5-1-2010 om 13:31)
Gemeent doe beste voor ons hun hadden bijna niets eens vrij ik zie jullie niet doen dus even niet zeiken en ik zie ieder avond rijden in goes dus hun doen beste at hun kunnen misschien is zout niet zo goed denk jullie daar wel over na
Helena (5-1-2010 om 01:47)
ik werk in de ouderenzorg, onze mensen kunnen niet naar buiten omdat gem middelburg geen beetje zand op ons paadje voor wil strooien de gem wil liever mensen met gebroken heupen. Zelf de mensen zelf hebben gebeld desnoods willen ze zelf strooien dus strooibeleid middelburg laat me niet lachen.
Hoelahoep (4-1-2010 om 19:46)
@Ja-a: onzin. gemeente zit echt niet te w8en op claims door slecht strooien. Ondanks strooien kan het nog glad zijn, het ijzelde toen ook. Kan je strooien tot je scheel ziet. Gewoon opletten en rustig rijden en dan nog kan het de beste bestuurders overkomen. Gladheid is zo verradelijk.
Ja-a (4-1-2010 om 09:27)
Veel van deze glij ongelukken komt door het slechte strooi beleid van de gemeente Middelburg. Zeer vele vooral oudere hadden problemen met fietsen/ lopen.Strooien op fietspaden en voetgangersgebieden waren ronduit slecht. Maar als je moet bezuinigen .ivm Tour-Giro en Kon verjaardag krijg je dat.
Job (4-1-2010 om 07:53)
Ja het is moeilijk in te schatten hoever je doorglijd.Dus moet je als automobilist dubbel zo voorzichtig zijn.En dat zie ik er maar weinig doen.
Noa (4-1-2010 om 06:21)
Waarom kan men met dit soort weer niet hun snelheid aanpassen,logisch toch? nee we denken overkomt mij niet ik kan rijden,lekker met volle vaart aan komen rijden en laatste moment nog flink remmen,omdat men vergeet dat er nog andere weggebruikers zijn,die men voorrang moet verlenen op rotondes.
Cookie-instellingen beheren