Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dronken vrouw botst tegen auto

Toegevoegd: 12-01-2010, 22.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
SCHOONDIJKE - De politie heeft maandag omstreeks 16.30 uur een 47-jarige vrouw uit de gemeente Sluis aangehouden nadat zij tegen de auto van een 50-jarige man uit de gemeente Vlissingen was gereden.


Het incident deed zich voor op de Prinses Irenestraat in Schoondijke. De vrouw heeft de man ook zonder aanleiding een klap gegeven. Uit een blaastest bleek dat de vrouw had bijna 4 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Het rijbewijs van de vrouw is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smoonn (13-1-2010 om 15:28)
Goed dat het rijbewijs is afgepakt.! Hopelijk is het weer teruggegeven.. Ze zouden veel vaker mensen hard aan moeten pakken die alcohol in verkeer gebruiken en ook nog eens agressief zijn ! !
C (13-1-2010 om 14:38)
Schaam je heel diep...als je wil drinken doe dat in je eigen huis en belast een ander er niet mee
Lubald (13-1-2010 om 12:24)
Het valt me op dat er de laatst tijd veel vrouwen met alcohol op domme dingen doen en ongelukken veroorzaken. Dit moet streng aangepakt worden, rijbewijs voorgoed kwijt en daar bovenop een fikse gevangenisstraf lijkt mij op z'n plaats. Want ze deelt ook nog een klap uit zonder aanleiding.
Jaap Vergeer (13-1-2010 om 10:46)
Drank maakt meer kapot dan je lief is. Het lijkt me dat deze vrouw een ernstig probleem heeft 4x teveel is niet mis, dat is echt zwaar bezopen.
Ja-Ja (13-1-2010 om 09:56)
Aan de weinige reaktie's zie je dat de mensen het schijnbaar normaal vinden dat er met drank in het verkeer word gereden. Als er ooit eens een naaste van me zou worden dood/aangereden door een drankrijder dan zal ik zeker tegen die persoon actie ondernemen. Hiervan acte. 0% alc. in verkeer
Cookie-instellingen beheren