Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man steelt kinderzitje van fiets

Toegevoegd: 13-01-2010, 12.56 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Afgelopen nacht rond 01.50 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er in de Spoorstraat in Oost Souburg een man een kinderzitje van een fiets probeerde weg te nemen.


Agenten troffen de man, een 20-jarige Bulgaar, aan in de Kanaalstraat aldaar. Hij was in het bezit van onderdelen van het kinderzitje en in zijn tas zaten diverse schroevendraaiers.

Hij is ingesloten en verhoord door de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingen (15-1-2010 om 00:56)
Slaat nergens op wat er nu gezegd wordt over de EU en de open grenzen. Nederlanders stelen net zo goed, belachelijke opmerkingen!
Inge (14-1-2010 om 00:35)
Diefstal is nooit goed te keuren. De meeste mensen hebben hard voor hun spullen moeten werken. Wel petje af voor de persoon die het bij de politie gemeld heeft. Een hoop mensen in onze huidige maatschappij zouden gedacht hebben: het is toch niet van mij, ik doe niks.
Souburger (13-1-2010 om 18:25)
Word tijd dat de grenzen weer worden gesloten .... LEVE DE EUROPESE UNIE.
Ikkes (13-1-2010 om 17:41)
Lekker he alle grenzen open !!!!! nu een stoeltje straks mijn auto. hier moet de regering wat aan doen! IPV dagen vergaderen over drie keer niks. grenzen dicht en onze eigen mensen aan het werk.
Jeroen (13-1-2010 om 16:52)
Gelijk het land uit zetten,niet normaal meer.
Ikke (13-1-2010 om 16:42)
Misschien een zielig geval, dat die man een kind heeft én een fiets, maar geen zitje kan betalen? Niet dat ik het goedkeur hoor, ga er maar gewoon voor werken. Maar wat moet je anders met zo'n kinderzitje? Of was het te doen om de fiets, maar dan zonder kinderzitje?
Cookie-instellingen beheren