Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 139 km

Botsing na inhaalmanoeuvre M'burg

Toegevoegd: 14-01-2010, 18.53 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de Waldammeweg zijn donderdag rond 07.15 uur twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen.


Een 54-jarige automobilist uit de gemeente Veere sloeg op de kruising met de Herculesweg linksaf. Om dat moment werd hij ingehaald door een achterop komende auto, bestuurd dooreen 24-jarige Vlissinger.

Een aanrijding was dan ook het gevolg. Er raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (15-1-2010 om 19:03)
@JanS, Volgens mij is het zo dat je binnen de bebouwde kom als achterop komend verkeer moet wachten achter de afslaande auto ipv van inhalen. Zo wordt het je geleerd bij rijles.
Kees (15-1-2010 om 16:56)
Heeft de man zijn richting aanwijzer aangehad? of was de vlissinger zo stom om in te halen,met een domme gedachte sneller te zijn.het verkeer is een grote bende alles doet een doet,niks wordje gegund! bah!
JanS (15-1-2010 om 15:10)
Ja, als je zo maar iets doet in het verkeer, dan is dit het onvermijdelijke gevolg. Afslaan is toch: EERST kijken (word ik niet ingehaald!), DAAR HEBBEN WE DE SPIEGELS VOOR, dan richting aangeven en voor het insturen nogmaals controleren. Zo hebben we het allemaal geleerd?! Niet voor niets, blijkt!
Jeroen (14-1-2010 om 19:37)
Gevaarlijk punt inderdaad, rij er dagelijks vaak langs je moet goed uit kijken op die stumperts die er FF snel langs willen..zelf rij ik snorfiets..maar zie vaak dit soort dingen..helaas! Geduld is een schone zaak. Groet
Cookie-instellingen beheren