Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 165 km

Fietser botst op auto in Vlissingen

Toegevoegd: 14-01-2010, 18.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een 19-jarige Vlissinger is donderdagmorgen op de fiets in botsing gekomen met een personenauto.

Hij fietste rond 08.00 uur de Beatrixlaan en wilde de President Rooseveltlaan oversteken, richting het Baskensburgplein. Hij verleende geen voorrang aan een 22-jarige Vlissingse automobilist die al over de President Rooseveltlaan reed en botste op de auto.


De 19-jarige fietser werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij een hersenschudding aan het ongeval had overgehouden en daarvoor een paar dagen in het ziekenhuis moet blijven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (17-1-2010 om 16:52)
Niks dat fietsters altijd voorrang moeten krijgen ze horen gewoon bij het verkeer dus moeten ze gewoon aan de verkeersregels houden. Fietsers denken dat ze zomaar overal kunnen oversteken en dat ze nergens op hoeven te letten.
Juul (17-1-2010 om 15:30)
Wat een flauwekul, een ieder heeft zich aan de voorrangsregels te houden. Jong en oud, fietser en automobilist.
Wat telt? (17-1-2010 om 14:03)
Als we allemaal nou eens wat meer gingen opletten. Sommige fietsers fietsen echt heel erg hard door, snelheid inschatten blijft lastig. Denk als fietser gewoon ff aan je leven en minder wat vaart op kruisingen. Fietsers hebben al een beschermde status. Ze zijn de zwakkeren in het verkeer...
Tp (17-1-2010 om 09:52)
Ik ben zelf fietser en ik kom elke dag daar langs nou word het op de automob gegooit maar als je zie hoe de fietser daar zo oversteekt en zeker de jongeren is het iedere dag wel kantje boord en waar de fietser voorrang heeft is een eindje verder bij de rotonde daar word je voor je sokken gereden
Pipa (16-1-2010 om 20:42)
Nu ben ik zelf ook een fietser,maar om fietsers altijd voorrang te geven is voor mij toch een straat te ver. zeker als je een voorrangsweg of straat over moet steken waar het andere verkeer voorrang heeft gewoon stoppen regen of geen regen.gewoon verkeers regels handhaven.
Vlissinger (16-1-2010 om 19:54)
Als de fietser zich gewoon de verkeersregels had gehouden was er niets gebeurt. alsof een automobilist expres die fietser aanrijdt!
Cookie-instellingen beheren