Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Aanhoudingen voor vechtpartijen in Bruinisse en Goes

Toegevoegd: 29-01-2006, 02.39 uur
Door: Politie Zeeland

BRUINISSE - Om 1.35 uur, zaterdag,? zijn er in Bruinisse in de Oudestraat twee mannen aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging.

De twee mannen, een 43-jarige man uit Rotterdam en een 33-jarige man uit Vlissingen, waren betrokken bij een vechtpartij binnen en buiten een horecagelegenheid in Bruinisse.

De reden voor het ontstaan van deze vechtpartij is nog onbekend. Vermoedelijk zijn de mannen al eerder die avond in een andere horecagelegenheid aan de Havenkade in Bruinisse betrokken geweest bij een vechtpartij. De twee zijn door de politie in de boeien geslagen.


Op de Grote Markt in Goes zijn zaterdag tussen 2.10 uur en 2.20 uur drie mannen aangehouden. Twee van hen, een 27-jarige man uit de gemeente Kapelle en een 19-jarige man uit Schijndel, waren verwikkeld in een vechtpartijtje voor een horecagelegenheid op de Grote Markt.

Toen de politie deze twee aanhield wilde een 23-jarige man, eveneens afkomstig uit de gemeente Kapelle, de aanhouding beletten. Tegen deze man wordt proces verbaal opgemaakt. Niemand raakte gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren