Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man botst tegen slagboom

Toegevoegd: 15-01-2010, 11.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Donderdagavond rond 18.50 uur is het rijbewijs van een 55-jarige automobilist uit Vlissingen ingevorderd wegens rijden onder invloed.

Rond genoemd tijdstip reed de man, in de parkeergarage aan de Kousteensedijk in Middelburg, tegen de slagboom aan. De man was in de veronderstelling dat hij onder de slagboom door was gereden.


De slagboom raakte vernield. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,8 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (15-1-2010 om 21:24)
Als je op die leeftijd nog niet weet dat alcohol en verkeer niet samen gaan dan mogen ze wat mij beteft zijn rijbewijs door de schredder halen.
Kees (15-1-2010 om 16:53)
Waar gaan we heen in deze wereld? tis ene al triest rondom hier.straffen zijn al ook triest,,mensen drinken van ellende,alles word aan gort gereden.er word veel stuk gemaakt....
Ja-Ja (15-1-2010 om 15:18)
De volgende keer is het misschien een moeder met kinderwagen met kindje aan haar hand. Wat zeg de rechtbank en verdediging dan? Gerecht en notabelen van Nederland word eens wakker..?
Lubald (15-1-2010 om 14:20)
Weer zo'n dronken droppie die denkt met drank op achter het stuur te kunnen kruipen. Rijbewijs nooit meer terug geven en minstens 1 jaar de bak in. Keihard aanpakken zulke gasten. Deze keer was het een slagboom maar voor hetzelfde geld had hij iemand aangereden met alle gevolgen van dien.
Japiejo (15-1-2010 om 13:05)
Die hoeft niet ver te lopen, om voor de rechter te verschijnen...
Cookie-instellingen beheren