Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Ramkraak bij sportwinkel Kapelle

Toegevoegd: 16-01-2010, 11.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
KAPELLE - Bij Herselman Sport in Kapelle is zaterdagmorgen vroeg een ramkraak gepleegd. De schade wordt geschat op 20.000 euro.


Onbekenden hebben de glazen pui van de sportzaak aan de Ooststraat ingeramd. Er is door de daders kleding meegenomen. De ramkraak vond rond 4.30 uur plaats. De politie heeft ter plaatse een sporenonderzoek gedaan.

In december 2008 werd de zaak ook al eens getroffen door een ramkraak. Toen werd de pui ingereden met een kleine vrachtauto. Daarna zijn palen geplaatst voor de winkel. De winkel is vandaag wel open. Er is een nooddeur geplaatst.


Zie ook:
- 02/12/2008: Ramkraak winkelpand Ooststraat Kapelle


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ano (17-1-2010 om 15:53)
@lubald! ook daar rijden doorheen hoor! of ze maken een kabel vast en trekken het eruit!
Ook winkelier (17-1-2010 om 13:35)
Zelf nu voor de derde keer doelwit geweest van inbraak 2 x ramkraak in Kapelle 1 x in Oost-Souburg dit jaar het lijkt er op dat het steeds de zelfde zijn. Sterkte collega ondernemer. iedereen praat makkelijk over camera,s en alarminstallatie.
Piet (16-1-2010 om 15:00)
Als dit de tweede keer is neem ik aan dat er wel camera's geplaatst zijn? Beelden overal vrijgeven en wachten op de gouden tip.
Lubald (16-1-2010 om 14:32)
Zo zie je maar een paaltjes houd zulke gasten ook niet tegen, beter is een stalen rolluik te plaatsen. Ik neem aan dat de daders erg sportief zijn en hopelijk vergoeden ze de schade dan ook die is onstaan aan de pui . Dit van de opbrengst van de buit. Sterkte winkelier.
Cookie-instellingen beheren