Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Jongen (16) dronken op bromfiets

Toegevoegd: 17-01-2010, 16.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - De politie Zeeland heeft zondag rond 02.00 uur het rijbewijs ingevorderd van een bromfietsbestuurder op de Molendijk in Yerseke.


Een 16-jarige jongen uit de gemeente Reimerswaal reed zonder helm op de Molendijk. Bij staande houding bleek dat de jongen twee maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

Het rijbewijs van de jongen is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (18-1-2010 om 11:30)
Ik vind dat mensen met een rijbewijs voor scooter of auto gewoon helemaal geen alcohol moeten nuttigen...biertje is ontspannend na een drukke week, Er zou een wet moeten komen dat mensen met rijbewijs niet meer dan 1 biertje in een avond in 'n café mogen.?maar dan zuupe ze thuis verder..
* (17-1-2010 om 19:55)
Een step dat is misschien een idee wat een sjaakie !!!
Tatiana (17-1-2010 om 17:38)
HE HE EINDELIJK !!! ook mensen op scooter pakken..niet alleen maar mensen in auto, op fiets en scooter en brom-mobiel drinken ze misschien nog wel veeeeel meer omdat ze denken dat ze op scooter en fiets toch niet controleren.
John (17-1-2010 om 17:05)
Arme jongen! Zo vroeg jezelf bezatten en dan op een brommer gaan zitten en ook nog zonder helm. Ik hoop dat dit de eerste keer is zodat je het niet leuk zal vinden als je brommercertificaat een poosje word opgeborgen. Brommer 6 maanden op slot. Als het niet de 1e keer is, goed gaan nadenken!.
Cookie-instellingen beheren