Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 58 km

Brand in kippenschuurtje Sluiskil

Toegevoegd: 19-01-2010, 16.39 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - In een klein schuurtje in Sluiskil heeft dinsdag aan het begin van de middag korte tijd brand gewoed.
 
De brandweer kreeg de melding aan het Stroodorpe rond 12.50 uur binnen. Brandweerploegen uit Sas van Gent, Hulst, Sluiskil en Terneuzen werden opgeroepen om de brand te bestrijden. De brandweer sprak naar aanleiding van de vele binnengekomen meldingen aanvankelijk van een middelbrand, maar ter plekke bleek de situatie erg mee te vallen.


In het schuurtje verbleven enkele kippen. Voor zover bekend zijn zij ongedeerd gebleven. Over de oorzaak van de brand, die gepaard ging met flink wat rookontwikkeling, is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Steefjen (21-1-2010 om 20:36)
Die mensen zijn inderdaad echt super goed voor hun beestjes was iedereen maar zo trouw voor hun viervoeter. Dus mensen met kritiek houd er alsjeblieft mee op want t slaat echt nergens. En ook ik wens Nico en Jo heel erg veel sterkte
Andy's dierensuper Sluiskil (20-1-2010 om 20:53)
Brand is erg ingrijpend , ik weet er alles van , na de brand leef je 5 dagen op de adrenaline , iemand die zoiets overkomt moet je steunen en zeker geen verwijten maken , want dat snap ik niet zo goed !! Nico en Jo , jullie dragen beslist een warm hart toe aan jullie dieren.
BUURTJE (20-1-2010 om 19:34)
Beste verontruste bewoner, iedereen moet eens zijn eigen leven leiden en andere mensen met rust laten en wat de dieren betreft die hebben het daar ontzettend goed. En trouwens het gaat hier niet zo zeer over de dieren maar over de brand dacht ik.
Stroodorpe (20-1-2010 om 19:04)
@ bewooner stroodorpe: wat ben jij een lafbek. Zo iemand beledigen, je hebt geen hart in je donder. Maak je eigen bekend en doe niet zo laf. Het is niet te hopen dat jij het mee maakt. Ik woon ook in stroodorpe en ik heb helemaal geen last van hun het zijn ook mensen hoor
Cor Middelburg (20-1-2010 om 12:06)
Gelukkig zijn de beestjes gered. En even voor die verontrustte bewoner, u probeert hier waarschijnlijk gelijk te krijgen in uw burenruzie...Of weet u er meer van?
Een verdraagzamer iemand (20-1-2010 om 09:52)
@ een verontruste bewoner: Ga lekker ergens in de binnenstad op een flat wonen. Daar kom je geen kip tegen.
Cookie-instellingen beheren