Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 57 km

Weer fietswrakkenactie rond station Goes

Toegevoegd: 20-01-2010, 10.22 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Donderdag 28 januari wordt in Goes weer een fiets-wrakkenactie gehouden. Aan de actie doen naast de gemeente ook de Nederlandse Spoorwegen (NS) en de politie mee.

Op het Stationspark, Stationsplein en de Lijnbaan worden fietsenwrakken en fietsen die langere tijd ongebruikt zijn verwijderd. De gemeente slaat de wrakken op en registreert ze. De politie controleert of er sprake is van gestolen fietsen. Deze worden dan bij de rechtmatige eigenaar terugbezorgd.


Rechtmatige eigenaren van fietsen kunnen bij de gemeente kijken of hun tweewieler er tussen staat. Zij moeten zich legitimeren, een bewijs van eigendom tonen en een ontvangstbevestiging tekenen bij eventuele teruggave van een fiets.

Fietswrakken worden periodiek verwijderd, zodat de stallingscapaciteit optimaal beschikbaar blijft. Over het verwijderen, opslag, bewaartermijn afvoeren maakt de politie afspraken met het Openbaar Ministerie.
 
Zie ook:
- Veel belangstelling voor stationsfietsen (28-10-2009)
- Goes zet geruimde fietsen in de verkoop (27-10-2009)
- Ophalen fietsen alleen op afspraak (23-06-2009)
- Gemeente verwijdert fietsen bij NS-station Goes (11-06-2009)
- Gemeente Goes verwijdert fout gestalde fietsen (03-06-2009)
- Politie verwijdert fietswrakken op station Goes (07-12-2007)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren