Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM Breskens twee keer in actie

Toegevoegd: 23-01-2010, 17.25 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De KNRM van Breskens is vandaag druk geweest met een sportvisbootje met motorproblemen en een medische evacuatie op zee.


De reddingsboot Zeemanshoop was rond 07.45 uur gewaarschuwd voor een bootje dat problemen had gekregen en voor anker was gelegd net voorbij de veerhaven van Breskens. Men was binnen een paar minuten ter plaatse. Nadat het bootje langszij was genomen kon het veilig naar de jachthaven van Breskens worden gebracht.

Nog maar net terug van de vorige actie, gingen de piepers van de redders rond 09.45 uur weer. Dit keer ging het om een Belgische hengelaar die aan boord van sportvisboot Festijn door onbekende oorzaak onwel was geworden.

Dit keer was de reddingsboot na tien minuten ter plekke. Toen de opstappers ter plaatse kwamen, bleek dat de man zich al weer wat beter voelde. Toch werd besloten de man en zijn vrouw naar de Poseidonsteiger in Vlissingen te vervoeren zodat de man bekeken kon worden door een ambulanceteam.

De hengelaar hoefde niet mee naar het ziekenhuis en kon weer worden afgezet bij het bootje. De reddingsboot kon hierna weer terug naar station.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs de feyter (23-1-2010 om 22:00)
Goed werk jongens ga zo door maar vraagje waarom moet de knrm er voor uit als je moter problemen gebt er kan toch ook een tugger naar toe mvg matthijs de feyter
Cookie-instellingen beheren